EL:CON GLOSTRUP

Med udgangspunkt i adressen i Glostup servicerer EL:CON kunderne i det østlige Danmark. Vi udfører alle typer elopgaver fra små serviceopgaver til store projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi inden for automation. Afdelingens typiske opgaver omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder diverse installationer.

Produkt- og servicesortiment

Lig EL:CONs andre afdelinger tilbyder vi et omfattende produkt- og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver - både de mere traditionelle og de højt specialiserede - ét sted. Vores kerneområder er:

  • Alle former for stærk og svagstrømsopgaver, herunder traditionelle elinstallationer, serviceopgaver, serviceaftaler, netværk, KNX, CTS, termografialarmanlæg og video.
  • Energioptimering: EL:CON Sjælland hjælper vores kunder til at reducere energiregningen ved hjælp af energioptimering og installation af energirigtige løsninger, herunder LED lys. Afdelingen har desuden et stærkt samarbejde med en af Danmarks førende elbil-operatør CLEVER.

Ledelse

Palle Jensen

Palle Jensen

Regionsdirektør, Øst

+45 4634 5500

peje@elcon.dk
Michael Jensen

Michael Jensen

Servicechef

+45 6124 3532

mjen@elcon.dk

Salg

Steen Anker

Steen Anker

Salgschef

+45 4122 2276

stan@elcon.dk

Service

Michael Jensen

Michael Jensen

Servicechef

+45 6124 3532

mjen@elcon.dk
Jack Schnoor

Jack Schnoor

Serviceleder

+45 4122 2432

jsc@elcon.dk
Lars Feldthusen

Lars Feldthusen

Serviceleder

+45 4122 2450

lafe@elcon.dk