HER KAN DU LÆSE MERE OM

EL:CONS COOKIEPOLITIK

På EL:CONs hjemmeside indsamler vi oplysninger om vores brugere på to måder:

  • Når brugeren selv afgiver oplysninger i kontaktformularer
  • Ved brug af cookies

Hvad er cookies?

En cookie er en lille fil med information, som en hjemmeside gemmer på din computers harddisk. En cookie kan for eksempel indeholde tekst, tal eller datoer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. De informationerne, vi modtager, er derfor anonyme. De fleste hjemmesider benytter cookies for at forbedre brugervenligheden.

Sletning af cookies

De fleste browsere lader dig slette cookies fra din harddisk. Afhængigt af hvilken browser du anvender, kan du i dens indstillinger og hjælpefunktioner få information om, hvordan du sletter cookies, samt hvordan du eventuelt blokerer for cookies.

Hvad bruger vi cookies til?

Cookien fortæller os blandt andet, hvor lang tid du besøger www.elcon-as.dk, hvilke sider du har læst, hvilken browser du benytter, og om du har besøgt hjemmesiden før. De informationer, der indsamles ved hjælp af en cookie, indeholder ingen personoplysninger og bruges således udelukkende til at danne en statistisk oversigt over brugen af vores hjemmeside.

Læs også EL:CONs persondatapolitik herunder.

 

EL:CONS POLITIK OM

PERSONDATA

Hos EL:CON overholder vi persondataloven i ethvert henseende, dvs. oplysninger og andet data opbevares og bruges i forhold til den. Persondataloven giver dig en ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger hos EL:CON. Du har ret til at henvende dig til EL:CON for at få oplyst, hvilke oplysninger virksomheden har om dig. Du har også altid ret til at få rettet eller slettet disse oplysninger. Dette følger af persondatalovens §31, 35 og 37.

Registrering af persondata

EL:CON registrerer persondata på EL:CONs hjemmeside, så vi kan yde vores kunder og andre besøgende den bedste service. Din personsikkerhed, når du færdes på EL:CONs hjemmeside, er en vigtig del af vores kundepolitik. Og vi lever op til alle regler i persondataloven, så du kan føle dig tryg på vores hjemmeside.

De eneste persondata, vi indsamler, er de persondata, som du giver os, når du klikker dig ind på vores hjemmeside eller på anden vis udleverer ved besøget på vores hjemmeside. Vores hjemmeside hverken lagrer personlige oplysninger automatisk eller skaffer sig på anden vis automatisk persondata, men noterer sig udelukkende brugerens IP adresse, som automatisk genkendes af webserveren, som derefter sender websiderne til din computer.

Hvis du vælger at blive kunde på et eller flere af vores produkter og ydelser, vil der være behov for at afgive en række informationer for at de købte produkter og ydelser kan leveres til dig. Omfanget af nødvendige oplysninger vil afhænge af det valgte produkt eller ydelse.
Uanset valg af produkt eller ydelse vil EL:CON sikre den størst mulige sikkerhed i håndteringen af disse data. Vi benytter "cookies" til at indsamle oplysninger af teknisk karakter samt til statistiske formål for at måle trafikken på sitet.

Enhver persondata, som du giver os vil kun blive brugt som følger:

  • For at fremskaffe oplysninger eller ydelser til dig, som du har tilmeldt eller bedt om.
  • For at orientere dig om produkter eller ydelser fra NRGi, som du måtte være interesseret i eller orientere dig om andre marketingrelaterede forhold.
  • For at optimere websidens indhold i form at information eller brugertests, som du på forhånd har angivet interesse for at deltage i.
  • For at tilpasse websidens indhold og/eller layout til den enkelte bruger.
  • For at gøre brugerne opmærksomme på opdateringer af websiden.
  • For at indsamle statistiske oplysninger vedrørende brugeren og deres ønsker. Bemærk, at disse statistikker er anonymiseret således at det ikke er muligt at identificere den enkelte bruger.

Viderebringelse af persondata

EL:CON videregiver ikke registrerede oplysninger uden først at få dit samtykke. EL:CON opbevarer de registrerede data så længe, at det er nødvendigt for at kunne yde en god service.